VANDE WEGHE Peter

Gsm: 0475 43 09 83
Fax: 09 225 92 18
webdesign by Mellis

Verwarming

7on7 zorgt er voor dat u het gezellig warm kan maken in uw eigen stekje. Met de nieuwste hoogrendement condenserende gasketels bespaart u al snel heel wat energie (en dus ook geld). Daarenboven is dit soort ketels ook fiscaal zeer aantrekkelijk. Vraag naar de beschikbare premies en belastingsverminderingen. Wij helpen u graag.

Ook voor andere werken met betrekking tot verwarming kan u bij 7 on 7 terecht. Het gaat dan niet alleen over zowel plaatsing als herstelling van vloer - als wandketels, op gas en mazout, maar ook over de plaatsing van (sier)radiatoren.

Ook de bijscholing tot cerga professionele gasinstallateur werd succesvol doorlopen. Hierdoor is de nodige kennis en ervaring aanwezig om zowel een nieuwe gasaansluiting als een aanpassing van een bepaalde installatie moeiteloos te realiseren. Het feit dat 7on7 Eandis partner is garandeert een veel vlottere uitvoering van de nodige werken.

Loodgieterij

Bij 7on7 kan u terecht voor levering en plaatsing van al uw benodigdheden in de badkamer. Van lekkende kranen tot totaalconcepten wordt u professioneel bijgestaan en met plezier geholpen. Wij hebben uitgebreide ervaring in het renoveren van badkamers en kunnen zowel naar smaak als budget voor elk wat wils voorzien.

Ook andere werken aan uw sanitaire installatie zijn geen enkel probleem.
Foto v/e kraan

© Copyright 2005-2008 ::